Taksiyrittämisen haasteet tunteva tilitoimisto

TaxiFacta on taksiyrittäjien palvelemiseen erikoistunut tilitoimisto. TaxiFactalla on toimistot Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä ja asiakkaita pääkaupunkiseudulta aina Rovaniemen korkeudelle saakka. Sähköisen taloushallinnon ansiosta pystymme palvelemaan asiakkaita missä tahansa taksitoimintaa harjoitetaankaan.

Taksiyrittäjille räätälöityä palvelua

Taksiyrittäjyyteen kuuluvat omat alalle tyypilliset piirteensä, jotka voivat tuottaa haasteita alaan perehtymättömälle kirjanpitäjälle. Taksialan erityistuntemuksemme ansiosta pystymme tarjoamaan taksiyrittäjille juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityä palvelua asiantuntevasti. Olemme olleet aktiivisena kehittäjänä taksiautoilijan arjen helpottamisessa jo vuodesta 1994 alkaen. Tästä osoituksena on mm. TaxiLink-ohjelmisto, jonka kehitystyössä TaxiFacta on ollut vahvasti mukana.

Helposti lähestyttävä tilitoimisto

TaxiFactassa emme ole halunneet rakentaa suojamuureja asiakkaan ja kirjanpitäjän väliin. Voit ottaa yhteyttä kirjanpitäjääsi aina, kun jokin asia yrityksessäsi sinua askarruttaa. Toimistojemme palveluaika on pääasiassa klo 9–15.