Tilitoimistopalvelut taksiautoilijan työn helpottamiseksi

TaxiFacta tarjoaa taksiyrittäjille räätälöityä, taksialan erityisvaatimukset tuntevaa tilitoimistopalvelua 25 vuoden kokemuksella. Taksiyrittäjän työtä on palvella asiakkaitaan – meidän tehtävämme on tehdä siitä helpompaa.

Täysin sähköinen taloushallinto

TaxiFacta hyödyntää sähköisessä taloushallinnossa Fennoaa ja Netvisoria. Näitä ohjelmia tukevat eTasku – mobiilikäyttöinen kuittisovellus ja TaxiLink-ajovuoroseuranta ja palkanlaskenta. Näiden ohjelmien avulla voit hoitaa yrityksen taloushallintoon liittyvät hallintotyöt jo ajovuoron aikana ajasta ja paikasta riippumatta. TaxiFactan tarjoamilla sovelluksilla on mahdollista siirtyä käyttämään sähköistä taloushallintoa myös vaiheittain, vaikka vahvasti suosittelemmekin koko taloushallinnon sähköistämistä.

Fennoa

Sähköisen taloushallinnon järjestelmät eivät ole samanlaisia eivätkä samanhintaisia. Fennoa on pitkälle automatisoitu taloushallinnon kokonaisratkaisu, jota kuvaavat termit ketterä, sujuva ja helppo. TaxiFacta on valinnut sähköisen taloushallinnon ensisijaiseksi toimittajaksi Fennoan. jossa on hyvä hinta-laatusuhde. Fennoa on kustannustietoisen taksin valinta taloushallinto-ohjelmaksi.

Netvisor

Netvisoria voidaan pitää sähköisen taloushallinto-ohjelmiston konkarina, joka monipuolisuudessaan on vailla vertaa. Se soveltuu ohjelmaksi minkä tahansa toimialan yritykselle. Jos olet käyttänyt Netvisoria ja olet siihen tyytyväinen, ei ole syytä vaihtaa ohjelmaa toiseen. Hinnoittelultaan Netvisor on useimmille takseille hieman kalliimpi ohjelma käyttää kuin Fennoan vastaava.

TaxiLink

Taxilink on taksiautoilijoille suunniteltu sovellus, joka lukee täysin automaattisesti useimpien taksamittareiden vuorotietoja ja johon on mahdollista lukea kyytitietoja myös eräistä ulkopuolisista järjestelmistä, kuten esim. Tuomi Logistiikan xls-tiedostosta mahdollistaen näin helpon palkanlaskennan. Palkanlaskentaohjelmisto on suunniteltu taksiautoilijoiden omatoimiseen palkanlaskentaan ja siitä siirtyy palkkatiedot Tulorekisteriin täysin automaattisesti.

Tuki uudelle taksiyrittäjälle

Autamme taksiyrittäjäksi aikovaa yrityksen perustamisessa. Tarvittaessa laadimme yrittäjän kanssa liiketoimintasuunnitelma ja budjetin sekä avustamme rahoituksen hakemisessa. Uutena taksiyrittäjänä saat meiltä tehostettua tukea yrityksen alkumetreillä.

Selkeä hinnoittelu

Kerromme avoimesti, mistä tilitoimiston veloitukset syntyvät ja miten yrittäjä voi niihin itse vaikuttaa. Kirjanpitopalvelumme on pääosin kiinteästi hinnoiteltu eikä yhtiömuoto vaikuta kuukausiveloitukseen. Jos palvelussa hyödynnetään ulkopuolisia sähköisen taloushallinnon sovelluksia, laskutamme näistä aiheutuvat kulut yrittäjältä sen mukaan, mitä ohjelmatoimittaja tilitoimistoa veloittaa.

Raportointi

Raportointi on tärkeä osaa taloushallintoa ja olemme kiinnittäneet siihen erityistä huomioita. TaxiFactan asiakkaana saat käyttöösi sähköisen tulosraportin, vaikka kirjanpitosi perustuisi vielä paperitositteisiin.

Taksialan erityistuntemus

Kehitämme taksiliikenteen erityistuntemusta seuraamalla alaa jatkuvasti ja pitämällä kiinteästi yhteyttä taksialan jäsenyrityksiin. Meiltä saat asiantuntevaa konsultointia myös erilaisiin muutostilanteissa kuten esimerkiksi yrityskaupoissa, yhtiömuodon muutoksessa ja sukupolvenvaihdoksissa. Meille taksiyritykset ovat avainasiakkaita!