Tilitoimistopalvelut taksiautoilijan työn helpottamiseksi

TaxiFacta tarjoaa taksiyrittäjille räätälöityä, taksialan erityisvaatimukset tuntevaa tilitoimistopalvelua 30 vuoden kokemuksella. Taksiyrittäjän työtä on palvella asiakkaitaan – meidän tehtävämme on tehdä siitä helpompaa.

Täysin sähköinen taloushallinto

TaxiFacta hyödyntää sähköisessä taloushallinnossa Fennoaa, jolla on tutkitusti paras asiakaskokemus. Ohjelma sopii erinomaisesti taksiyrityksen taloushallinto-ohjelmaksi. Fennoan oheen tarjoamme taksiyrittäjälle TaxiLink-ohjelmaa ajovuoroseurantaan ja palkanlaskentaan. Näiden ohjelmien avulla voit hoitaa yrityksen taloushallintoon liittyvät hallintotyöt jo työvuoron aikana ajasta ja paikasta riippumatta.

Fennoa

Sähköisen taloushallinnon järjestelmät eivät ole samanlaisia eivätkä samanhintaisia. Fennoa on pitkälle automatisoitu taloushallinnon kokonaisratkaisu, jota kuvaavat termit helppokäyttöinen, tehokas ja edullinen. Vuonna 2021 tehdyssä tutkimuksessa Fennoa valittiin parhaaksi ohjelmaksi 15 ohjelman joukossa.

TaxiLink

Taxilink on taksiautoilijoille suunniteltu sovellus, joka lukee täysin automaattisesti useimpien taksamittareiden vuorotietoja ja johon on mahdollista lukea kyytitietoja myös eräistä ulkopuolisista järjestelmistä, kuten esim. Tuomi Logistiikan xls-tiedostosta mahdollistaen näin helpon palkanlaskennan. Palkanlaskentaohjelmisto on suunniteltu taksiautoilijoiden omatoimiseen palkanlaskentaan ja siitä siirtyy palkkatiedot Tulorekisteriin täysin automaattisesti.

Tuki uudelle taksiyrittäjälle

Autamme taksiyrittäjäksi aikovaa yrityksen perustamisessa. Tarvittaessa laadimme yrittäjän kanssa liiketoimintasuunnitelma ja budjetin sekä avustamme rahoituksen hakemisessa. Uutena taksiyrittäjänä saat meiltä tehostettua tukea yrityksen alkumetreillä.

Selkeä hinnoittelu

Kerromme avoimesti, mistä tilitoimiston veloitukset syntyvät ja miten yrittäjä voi niihin itse vaikuttaa. Kirjanpitopalvelumme on pääosin kiinteästi hinnoiteltu eikä yhtiömuoto vaikuta kuukausiveloitukseen. Jos palvelussa hyödynnetään Fennoaa ja TaxiLinkiä, laskutamme näistä aiheutuvat kulut yrittäjältä sen mukaan, mitä ohjelmatoimittaja tilitoimistoa veloittaa.

Taksialan erityistuntemus

Kehitämme taksiliikenteen erityistuntemusta seuraamalla alaa jatkuvasti ja pitämällä kiinteästi yhteyttä taksialan jäsenyrityksiin. Meiltä saat asiantuntevaa konsultointia myös erilaisiin muutostilanteissa kuten esimerkiksi yrityskaupoissa, yhtiömuodon muutoksessa ja sukupolvenvaihdoksissa. Meille taksiyritykset ovat avainasiakkaita!