Tilitoimistopalvelut taksiautoilijan työn helpottamiseksi

TaxiFacta tarjoaa taksiyrittäjille räätälöityä, taksialan erityisvaatimukset tuntevaa tilitoimistopalvelua 25 vuoden kokemuksella. Taksiyrittäjän työtä on palvella asiakkaitaan – meidän tehtävämme on tehdä siitä helpompaa.

Selkeät kirjanpito- ja palkanlaskentapalvelut

Tunnemme toimialan erityispiirteet verotuksesta käytännön työn haasteisiin. Kirjanpidon raportit tunnuslukuineen, palkanlaskennan palvelut, vuosiennusteet ja budjetit ovat erityisesti takseille suunniteltuja, selväkielisiä ja vaivattomasti tulkittavia. Tulosraportit ovat saatavilla sähköisessä muodossa, jolloin voit tarkastella kirjanpidon tapahtumia aina vientiriveille saakka. Selkeä raportointi ja ennusteiden laskeminen helpottavat myös ennakkoverojen maksamista.

Kiinteä hinnoittelu

Palveluillamme on kiinteä hinnoittelu, johon kuuluu koko kirjanpito. Asiakas tietää tarkalleen, mistä maksaa ja kuinka paljon. Yhtiömuoto ei vaikuta kirjanpidon kuukausiveloitukseen.

Taxilinkin avulla eroon paperilaskuista

Taxilink on takseille suunniteltu sähköisen taloushallinnon sovellus, jonka avulla ajovuorojen seuranta, palkanlaskenta, ostolaskujen vastaanotto, myyntilaskutus ja pankkiyhteydet onnistuvat omalta tietokoneelta helposti. TaxiLinkin avulla koko taloushallinto voidaan siirtää sähköiseen muotoon. TaxiFactan asiakkaana saat Taxilink-ohjelman käyttöösi osana palvelukokonaisuutta.

Asiantuntevaa apua taksiyrityksen muutostilanteissa

Kehitämme taksiliikenteen erityistuntemustamme seuraamalla alaa jatkuvasti ja pitämällä kiinteästi yhteyttä taksialan jäsenyrityksiin. Meiltä saat asiantuntevaa konsultaatiota esimerkiksi liikennelupa-asioissa, taksiyrityksen perustamisessa, yhtiömuodon muutoksessa, sukupolvenvaihdoksessa ja yrityskaupassa.

Oletko perustamassa taksiyritystä?

Autamme uuden taksiluvan saajaa budjetin laatimisessa ja rahoituksen hakemisessa sekä luonnollisesti yrityksen perustamisasioissa. Opastamme tehostetusti uutta yrittäjää tulkitsemaan kirjanpidon raportteja ja ennakoimaan tulevaa niiden valossa.

TaxiLink apunasi

TaxiFactan asiakkaana saat käyttöösi TaxiLink-sovelluksen, jonka avulla voit kätevästi hoitaa ajovuorojen seurannan, palkanlaskennan, laskutuksen, ostolaskujen hyväksymisen ja maksamisen omalta koneeltasi. Lue lisää TaxiLink-sovelluksesta www.taxilink.fi tai lataa pdf-muotoinen esite tästä.